Webdesign offerte

Prijzen voor het laten maken van een website liggen vaak ver uit elkaar. Het is dan ook zaak om verschillende webdesigners met elkaar te vergelijken.

Direct naar webdesign offerte aanvragen.

Sinds april 2015 geeft Google websites die geschikt zijn voor mobiele telefoons/iPhones (websites welke responsive zijn) hoger in de zoekresultaten weer dan websites welke niet geschikt zijn voor mobiele telefoons. Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website of bij het laten herontwerpen van uw website is het dan ook een aandachtspunt dat deze responsive is.

Wellicht heeft u al een huisstijl waarbij het ontwerp van de website moet aansluiten. Zo niet dan moet de uitstraling van uw website aansluiten op de diensten of producten welke uw organisatie levert, uw klanten, de bedrijfscultuur en de uitstraling van uw organisatie. Deze zaken kunt u aangeven op onderstaand offerte aanvraag formulier.

Webdesign prijzen

De prijzen voor een website zijn afhankelijk van wat u wilt. U heeft al een eenvoudige presentatie website voor enkele honderden euro, voor complexe websites of webshops kunnen de kosten oplopen tot tienduizenden euro’s. De meeste bedrijven kunnen echter volstaan met een website welke tussen de 1.000 en 5.000 euro kost. De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van onder andere:

 • Moet er ook een huisstijl ontworpen worden of heeft u deze al?
 • Kunnen er delen van uw huidige website worden gebruikt?
 • Moeten uw website bezoekers zich kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrief?
 • Moeten uw website bezoekers uw producten kunnen bestellen?
 • Moeten uw website bezoekers een afspraak kunnen inplannen?
 • Moet uw website geïntegreerd worden met uw Social Media activiteiten?
 • Zijn er verschillende rechten nodig voor verschillende medewerkers uit uw organisatie welke de website bij houden?
 • Wilt u dat de website geschikt is voor smartphones en tablets?
 • Wilt u dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines?
 • Wat is het doel van uw website? Informeren, verkopen, overtuigen of een combinatie hiervan?
 • Wilt u gebruik maken van een Content Management Systeem zoals WordPress, Drupal of Joomla?

Webdesign offerte aanvragen

WordPress

Een veelgebruikt Content Management Systeem is WordPress. WordPress open-source (gratis) software welke door iedereen vrij te gebruiken is. Door WordPress als basis van een website te gebruiken zijn er geen kosten voor het ontwikkelen van de basis van de website. Hierdoor zullen de kosten voor uw website een stuk lager uitvallen dan in het geval een webdesigner vanaf nul uw website moet gaan bouwen. Afhankelijk van uw wensen zullen er aanpassingen door de webdesigner gedaan worden zodat de WordPress website helemaal de look-and-feel van uw bedrijf krijgt.

WordPress website offerte aanvragen

Zoekmachine optimalisatie

Een website is leuk. Maar als er nauwelijks bezoekers op de website komen dan gaat het uw business niet vooruit helpen. Bij het laten ontwikkelen van uw website kan de webdesigner er al rekening mee houden dat de website geoptimaliseerd moet zijn voor zoekmachines. Zoekmachines zoals Google moeten uw website goed kunnen lezen en begrijpen waar de pagina’s overgaan. Door te begrijpen waar uw pagina’s overgaan zijn zoekmachines instaat uw pagina’s te tonen bij relevante zoekopdrachten.

De volgorde waarin zoekmachines websites laten zien wordt door verschillende factoren bepaald. Een aantal van deze factoren heeft u zelf in de hand, de website moet goed leesbaar zijn en de kwaliteit van de content zijn belangrijk. Over een aantal van deze factoren heeft u minder controle. Zo zijn het aantal linkjes welke naar uw website verwijzen belangrijk voor uw ranking. Gespecialiseerde zoekmachine optimalisatie bedrijven kunnen u helpen om alle factoren, welke de ranking van uw website bepalen, bij te sturen en optimaal te benutten. Zodoende komt uw website hoger in zoekmachines zoals Google zonder dat u geld uit hoeft te geven aan dure advertenties.

Offerte zoekmachine optimalisatie aanvragen

Webdesign offerte

Met onderstaand formulier kunt u tevens offertes opvragen voor website promotie, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en verschillende hosting diensten.

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang u na enkele dagen offertes van maximaal 6 verschillende webdesigners. Behalve op prijs kunt u deze webdesigners beoordelen op creativiteit en kwaliteit. U bent niet verplicht om in zee te gaan met één van de webdesigners welke u een aanbieding zullen doen. Gebruik van deze offerte aanvraag service is geheel vrijblijvend.

Update 2 september 2016:
Het is op dit moment helaas niet mogelijk om hier offertes voor aan te vragen. Probeert u het later nog eens.