Hekwerk prijzen

Een mooie afscheiding rondom uw tuin met een sierhekwerk of uw bedrijfsterrein beveiligen met een gaashekwerk.

Direct hekwerk offerte aanvragen.

Huis gezien door hekwerkBenieuwd naar de kosten van een hekwerk voor uw tuin? Of de kosten voor een hekwerk om uw bedrijfsterrein? Wij werken samen met hekwerkspecialisten verspreid door het land. Zij kunnen voor u een gaashekwerk, spijlenhekwerk of sierhekwerk plaatsen, in vrijwel iedere gewenst kleur. Desgewenst voorzien van poort en intercom.

Sierhekwerk prijzen

De prijzen voor sierhekwerk lopen behoorlijk uiteen, afhankelijk van het gekozen type sierhekwerk. Om u een idee te geven: de prijzen van sierhekwerk variëren van 30 tot 100 euro per vierkante meter. Dit is exclusief de montage. De prijzen voor de montage van sierhekwerk lopen uiteen van 10 tot 20 euro per meter.

Direct sierhekwerk offerte aanvragen.

Spijlenhekwerk prijzen

De prijzen voor spijlenhekwerk variëren afhankelijk van het gekozen type, hoe meer spijlen per meter des te hoger de prijs. De prijzen voor spijlenhekwerk lopen uiteen van 30 tot 70 euro per vierkante meter, exclusief montage. Voor de montage van spijlenhekwerk moet u rekening houden met circa 80 euro per uur.

Direct spijlenhekwerk offerte aanvragen.

Gaashekwerk prijzen

De prijzen voor gaashekwerk lopen sterk uiteen, afhankelijk van het soort gaas welke gekozen wordt. Voor simpel en dun gaashekwerk kunt u rekenen op ongeveer 3 euro per vierkante meter. Voor de zwaardere gaashekwerk soorten kunnen de prijzen oplopen tot 25 euro per vierkante meter. Deze prijzen zijn exclusief de montage. Voor het montage van gaashekwerk zitten de prijzen in de bandbreedte van 10 tot 20 euro per meter.

Direct gaashekwerk offerte aanvragen.

Staafmat hekwerk prijzen

De prijzen voor staafmaat hekwerk variëren van 12,50 tot 75 euro per vierkante meter. Afhankelijk van het gekozen type en leverancier. Hier komen nog de kosten van de montage bij, hiervoor wordt 10 tot 30 euro per meter gerekend.

Direct staafmat hekwerk offerte aanvragen.

Poort kosten

De kosten van een poort in het hekwerk worden apart berekend en zijn vormen een kostbaar onderdeel van het gehele hekwerk. De kosten voor een looppoort variëren van 200 tot 600 euro, dit is inclusief materiaal en montage. De kosten van een draaipoort van 3 meter breed en een meter hoog liggen op 750 tot 3500 euro inclusief materiaal en montage. De kosten van een schuifpoort van 3 meter breed en een meter hoog liggen op 1800 tot 5000 euro inclusief materiaal en montage. De kosten zijn sterk afhankelijk van het gekozen hek type, het patroon en de leverancier.

Omdat prijzen zo sterk uiteen kunnen liggen is het verstandig om altijd meerdere offertes met elkaar te vergelijken voordat u de opdracht voor het plaatsen van een hekwerk aan iemand gunt.

Hekwerk offertes aanvragen

Vul op onderstaand formulier uw gegevens in en u ontvangt binnen 48 uur de scherpste hekwerk offertes. Gratis en geheel vrijblijvend!