Vochtbestrijding offerte

Een vochtig huis brengt serieuze gezondheidsproblemen met zich mee. Het is zaak dat vochtproblemen door een specialist worden aangepakt.

Een vochtig huis werkt onder andere allergie├źn in de hand. Als de vochtproblemen dusdanig zijn dat er sprake is van zwarte huisschimmel dan kan dit leiden tot veel gezondheidsklachten. Een vochtig huis is niet comfortabel om in te wonen en vocht kan zich op verschillende manieren uiten. De meest bekende is de zojuist besproken schimmelvorming. Naast schimmelvorming kan er sprake zijn van zwamvorming, trekt het ongedierte aan en kunnen zich allerlei mossen en algen ontwikkelen. Bovendien voelen zilvervisjes zich thuis in een vochtig huis. Zilvervisjes tasten behang en meubels aan.

Vocht leidt op den duur tot aantasting van constructies. Beton kan gaan afbrokkelen of scheuren en hout gaat rotten. Staal zoals de betonbewapening gaat roesten waardoor het uitzet wat weer zorgt voor het scheuren van beton.

Geen of slechte ventilatie in de badkamer kan zorgen voor vochtproblemen. Andere veel voorkomende vochtproblemen welke bestreden dienen te worden zijn doorslaand vocht, doortrekkend vocht, bouwvocht en lekkages. Doorslaand vocht is meestal het gevolg van slechte of oude voegen waardoor muren verzadigd raken door de regen. Op een gegeven moment ‘slaat’ dit vocht door naar binnen. Optrekkend vocht is het gevolgd van een hoog grondwaterpeil, water kruipt via kruipruimtes of de kelder omhoog. Leidingen kunnen kleine lekjes hebben, waardoor er langzaam vocht ophoopt.

Wat de oorzaak of gevolgen van uw vochtproblemen ook zijn, Offerte Butler zoekt voor uw de juiste vochtbestrijdingsspecialist. Beschrijf op onderstaand offerteaanvraagformulier zo goed mogelijk uw vochtproblemen. Enkele specialisten uit uw regio zullen een offerte naar u toesturen met hun oplossing, zodat u deze offertes met elkaar kunt vergelijken.